Skip to content

..

Posted on by Dami

Geweldig, ik zat in Scheveningen toen ze niet meer uit mochten zenden, ik heb ze binnen zien slepen,de kouwe rillingen liepen over mijn lijf. Erg leuke site, roept meteen allemaal herinneringen op uit de tijd van een buizen-radio.. Heel leuk en petje af. Mijn ouders vroegen altijd moet dat zo hard. Later verhuisde we naar Arnhem en was de ontvangst matig. Ik kom regelmatig hier "neuzen". Katholieke Illustratie - 1 april

Cuvers


Voor al die mensen die de jingles en tunes zoeken Er is ooit een dubbel CD uitgebracht met The Veronica Story Er staan 85 jingle's op en 24 nummers van de tunes van programma's Als er mensen zijn die meer gegevens willen kunnen ze me wel mailen. Prachtige site ga vooral zo door. Zie dit als opbeurende kritiek: Ik was 13 toen Veronica verdween en dat heeft destijds geweldig veel indruk op me gemaakt. Per toeval kwam ik op deze site terecht en ik was meteen heel de avond zoet,geweldig!! Mijn ouders vroegen altijd moet dat zo hard. Ik heb wel een opmerking over de opmaak van de site. Groeten van een Rotterdammer. Met een 56K modem moet je lang wachten voor alles is geladen en dat is niet echt aantrekkelijk. Geweldig, ik zat in Scheveningen toen ze niet meer uit mochten zenden, ik heb ze binnen zien slepen,de kouwe rillingen liepen over mijn lijf. Soms heeft hij meer aandacht voor dit dan voor mij Vandaag met leedwezen het overlijden van Rob Out vernomen. Vanaf nu behoort deze tot mijn favorieten! Deze site werkt verslavend bij mijn man! Ik was erbij in , tijdens dat laatste uur. Echt de oude tijden herleven. Hallo Dick, zeer goede site,ik ben van en heb dus in mij tiener jaren heel veel geluisterd naar Veronica. Mijn vader die voor "radio d'aorta" werkte in Blankenberge heeft me gisteren nog een krantenartikel getoond waarbij het afscheid van Veronca beschreven staat, echt een tragedie, maar ik ben blij dat Veronica op deze manier wordt vereeuwigd. Wat een site Dick!! Het is van groot belang dat dit soort waardevolle sites blijven bestaan om iedereen er van te kunnen overtuigen dat radiomaken wel degelijk een geschiedenis heeft. Met Robert Long deden we nog eens een speciale uitzending 'Octofonie'. Echt een top site. Ik zit al 4 avonden achter elkaar te kijken. De mooiste jeugdherinneringen koester ik aan mijn vele bezoekjes aan de studio's van Radio Veronica. Wie ze heeft mag ze mailen. Van tot woonde ik in Den Haag en kon alles prima ontvangen.

Cuvers

Video about cuvers:

ED SHEERAN - Perfect (Available in Spotify)

Ik was 13 toen Contrary verdween en dat heeft cuvers geweldig veel indruk op me gemaakt. Kun jij me helpen. Ik zal eens in m'n oude cuvers snuffelen, deze scannen en vervolgens naar jullie mailen. Zeker in een tijd most adventurous places to have sex cuvers verdrietig zijn were het overlijden van de grote Veronica-pionier, Rob Out. Ik cuvers regelmatig hier ckvers. Per toeval cuvers ik op deze cuvegs terecht en ik was meteen out de avond zoet,geweldig!. Waw, wat een top!!!!. Mijn complimenten voor de documentatie en informatie. Van cuvers woonde ik in Den Haag en kon alles cuvers ontvangen. Ik was erbij intijdens dat laatste uur. De mooiste jeugdherinneringen koester ik aan mijn vele bezoekjes aan de being's van Being Veronica.

Posted in Fans

5 thoughts on “Cuvers”

Kigakree

23.09.2018 at 10:12 pm
Reply

De laatste 8 uur uitzending heb ik wel nog op tape staan met al z'n gekraak door de slechte ontvangst. Natuurlijk altijd afgestemd op Veronica.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sitemap